onsdag den 21. september 2011

Fanø - Here we come!

Fanø Strikkefestival - fyldt med strikkebloggere, jeg kender, men ikke kender.

Som mange andre er jeg frygtelig bange for, at jeg ikke kan kende folk, jeg har mødt på en workshop eller som jeg kender rigtig godt her fra blogland, men aldrig har mødt IRL.

Derfor tager jeg mit hjemmestrikkede navneskilt på, så I kan kende mig, hvis I møder mig.


Så håber jeg, at I hilser på og bærer over med min forvirring og elendige hukommelse, når det kommer til blognavne og navne i det hele taget – men aldrig til indholdet af det, I/jeg har skrevet på bloggene.

Jeg skal på workshop lørdag formiddag (nr 12, håndfarvning af garn) og hele søndagen (nr 65, strik med mange farver), og vi er 8 fra familien afsted – 4 strikkekvinder + mænd og børn, så det er jo ikke, fordi jeg kommer til at fare rundt på gader og stræder for at se alle mennesker ind i øjnene i håb om, at der bag det ukendte ansigt gemmer sig en blog-veninde, men lidt tid til at snuse rundt bliver der da.

Jeg havde drømt om at finde ud af et eller andet med et mødested – en cafe for bloggere -, så vi kunne gå derhen og tage kaffen og vide, at de andre, der var der, også er strikkebloggere, for så ville det jo være lidt nemmere at spørge, hvem folk er og bryde ud i genkendelsens smil og gammelkendt snak, når det så går op for een, hvem det er.

Men der har ikke været energi til det, så det må blive en anden gang.

Jeg håber, at hilse på nogen af jer!

Ann

17 kommentarer:

Lykke sagde ...

Hej Ann
Sikke et fantastisk fint navneskilt :-) Håber at hilse på dig (igen) :-)

Ann sagde ...

......igen.......igen?
Mødtes vi til Fiberfesten i Ry??

Lin sagde ...

Sikke et flot navneskilt. Det var dog en god idé. Ogsaa en rigtig god idé med en blog-café.
Nyd det, jeg kommer ikke til at vaere en af demp der kan prikke dig paa skuldren, men jeg er der 100% i tankerne. Nyyyyd det optimalt og hyg dig. God tur.

Unknown sagde ...

Det er da en super ide med navneskiltet, og det du har indbyder til snak, så jeg tror du får rigtig meget sludrende med dine læsere. GODT INITIATIV. Kommer desværre ikke selv af sted, men forsøger at lægge et kort Fanøbesøg ind i weekenden, og siger selvfølgelig hej, når jeg får øje på dit livlige skilt:0)

Pia sagde ...

Ej for et flot navneskilt. Mon ikke rigtig mange vil hilse på dig. Jeg kommer desværre ikke selv, øv, øv. Rigtig god tur.

Irene sagde ...

Sikken et fint navneskilt! Det var dog en fremragende idé:-)

Irene sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Gitte sagde ...

Nej hvor fint - Hvor er du altså bare fantastisk kreativ.

Ses ;-)

Gitte sagde ...

Skøn, skøn, SKØØØNNN sweater med ansigterne.

Lis sagde ...

Unik navneskilt.
Jeg håber også at kunne hilse på dig et eller andet sted, lørdag. Jeg skal rundt og snuse til alt ingen work shops til mig.

Kh. Lis

Benedicte sagde ...

Uh, jeg kan ikke nå at strikke et navneskilt, men ideen er da genial! Jeg håber bestemt at støde ind i dig og andre strikkebloggere derovre (ikke at der er så megen strik på min blog). Jeg skal ikke på en eneste workshop, så jeg vil bruge tiden på at ose, strikke og spejde efter 'kendte' ansigter (måske endda din skønne 'Ansigter'-sweater? ;-)

Merete sagde ...

Jeg håber også at rende ind i dig, men jeg skal også deltage i workshops, så det kan godt blive svært. Men jeg skal nok prikke dig på skulderen og sige hej.

Kirsten Amstrup sagde ...

Du kan altså noget med garn, form og farve. Håber at hilse på dig på Fanø.

Berit sagde ...

Vi skal nok råbe efter dig, hvis vi ser dig inden for "råbeafstand".

Det skal nok blive en dejlig weekend.

Asplund sagde ...

Ha så trevligt!

Jag var på Fanø ett par dagar en sommar när jag var tio år - det var väldigt fint där.

Gillar din namnskylt!

Emmy sagde ...

Fint navneskilt og en rigtig god ide. Det er flotte farver du her har sat sammen.

God tur til Fanø, jeg skal desværre ikke være med til strikkefestivalen, men mon ikke, der bliver en masse omtale her i blogland efter denne weekend:)Jeg glæder mig til at læse alle indlæggene.

Camilla sagde ...

Jeg gik og spottede after dit fine navneskilt, men jeg så dig ikke :(