søndag den 20. februar 2011

Indianerstribede ærmer

Lille-Indianerstrib,-ærmest

Garnet til Oles 80’er sweater var brugt op inden, der ankom ny forsyning fra Tyskland, så jeg har fået strikket lidt på den indianerstribede til Birk.

Jeg havde helt glemt, at jeg var træt af at strikke små børneærmer med flerfarvestrik med to ærmer på een gang, da jeg strikkede Birks spøgelsessweater, så jeg gik lystigt igang, som jeg plejer – to på een gang, men med 4 garntråde og det bøvl, det gi’r at strikke flerfarvet med få masker på tynde pinde med et meget glat garn, valgte jeg hurtigt, at ta’ et ærme ad gangen, og godt for det.
Det var meget behageligere.

Silke-alpaca-vest,-sart-lys 

Den sartgrønne vest er færdig og ligger til tørring, så jeg er begyndt på een i den sart lyseblå-svagt lavendel. Forstykket og halvdelen af ryggen er færdig.

Vedrørende “Hvidbalance for strikkenørder”; Sønnike ringede på vej til Kina og fortalte, at der jo stadig manglede et kapitel, men det måtte lige vente lidt på grund af travlhed.
Ja, det tror jeg. Først skulle han til Kina og derfra til Japan, hvor min svigerdatter, Birk og min datter senere ville støde til, så de nu holder vinterferie sammen i Tokyo. Lillesøster rejser på storebrors bonuspoint og børnefamilien har betalt halvdelen af hendes ophold……………….så de har verdens bedste barnepige med til Birk. 4 fluer med et smæk! Alle er glade.
Når de kommer hjem, håber jeg, de kommer her, så Birk kan komme til fastelavnsfest hos naboens Esben, som har inviteret.

Sidste kapitel i “Hvidbalance for strikkenørder” må så liiiige vente lidt.

Det er da vist helt i orden med alle, tror jeg. Vi skal jo også lige synke de foregående kapitler. Jeg skal i hvert fald.

Ann

12 kommentarer:

Madam Munch sagde ...

Nej hvor er de indianerstriber flotte! Den trøje må Birk blive meget glad for.
Jamen, hvor de rejser vore unge mennesker. Mine to døtre er i Florida og den ene kæreste i N.Y. på arbejde i 3 uger.

Jette sagde ...

Flot er de indianerstriber, og nej det er ikke til at strikke med flere farver samtidig, utroligt som det kan vikle sig sammen.....

Strikkeheksen sagde ...

Jo, jo - det tager liiiige lidt tid inden de to første kapitler er kaperet ;-) Dejligt at de kan finde sådan en "rejseordning", der gavner og glæder alle :-)

Den Birk-trøje bliver da fuldstændig fantastisk - sikken et farveorgie, men jeg kan dælme godt forstå, du valgte at strikke et ærme ad gangen - der tror jeg heller ikke min tålmodighed ville ha´ rakt (nordjysk dialekt ;-)) til :-)

mona sagde ...

Det er da nogle skønne farver der er i den indianersweater. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat. Den er lige til at blive helt glad i låget af.Hold da op, nogle berejste børn - Kina og Japan!! - det lyder spændende.
Ang. hvidbalance- føljetonen - jeg er overhovedet heller ikke færdig med at synke de foregående afsnit- så det!!!

Angelikas quilts and knits sagde ...

de fantastiske indianerstriber maa vi da hoere lidt mere om :-)

Berit sagde ...

Glæder mig til at se det færdige resultat, for med de farver, må det blive en superflot trøje.

Jeg drømmer om en lille rejse ned til varmen, men det bliver der desværre ikke til i denne omgang. Håber dine børn nyder deres rejseeventyr.

Lin sagde ...

Kloge mennesker at tage soester med og goere alle glade hihi. Vinterferie i Japan lyder ikke heeeelt tosset, men naermere totalt spaendende.
Din indianertroeje (Birks undskyld (smil)) bliver genial. Sikke mange glade faerver paa de aermer. Det er en hel "kom i godt humoer"-troeje.

Gitte sagde ...

Birk-trøejn bliver så fin. Det er nogle skønne glade farver du har valgt.

Tokyo lyder spændende.......

Garntrollet sagde ...

Vilka fina och klara färger, mycket fint stickat. Ser väldigt Peru- eller Inka-aktigt ut :-)

Ann sagde ...

Jamen modellen hedder også "Lille indianerstrib"
:-)

Tine sagde ...

Fede farver!

Åh, hvor det lyder spændende med alt den rejsen!
Jeg bliver da bare lige en smule misundelig :-)

Ellen sagde ...

Gid de alle må få en god tur hele vejen rundt.
Jeg glæder mig meget til det sidste kapitel, men kan selvfølgelig sagtens vente.
Skøn barnetrøje :-)